Lahtelainen tulostustalo B1G Lahti on jatkossa Print Team

 

Digitalisiin suurkuvatulostuksiin, erilaisiin mainos- ja markkinointimateriaaleihin sekä autoteippauksiin erikoistuneen yrityksen omistus on siirtynyt 18.8.2017 tehdyllä yrityskaupalla kokonaan Kari-Pekka Eroselle. Myyjänä on helsinkiläinen B1G Finland Oy

”Yrityskauppa oli looginen ja tärkeä askel osana yrityksemme strategiaa palvella asiakkaitamme  entistäkin monipuolisemmin ja joustavammin”, toteaa Eronen.

”Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Tätä kasvua tukevat nyt tehdyn yrityskaupan ja kokeneen tiimimme lisäksi luotettavat yhteistyökumppanimme, Eronen jatkaa.

Yrityksen pitkäaikaiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä, joten Print Team työllistää jatkossakin kuusi tulostusalan ammattilaista. Tiimin yhteenlaskettu kokemus alalta on yli 150 vuotta!

”Käytössämme olevat nykyaikaiset tulostustekniikat, viimeisimmät tietokonesovellukset sekä osaamisemme vaativissakin teippaus- ja asennustöissä luovat hyvän pohjan kasvulle myös tulevaisuudessa, uskoo Eronen.

Print Team palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti vastaten projektien kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta, aina suunnittelusta asennukseen. Myös yhteistyö B1G Finlandin kanssa jatkuu.

Puhelinnumeromme säilyvät ennallaan, mutta sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@printteam.fi. Uudet kotisivumme aukevat tässä osoitteessa 7.9.2017

Klikkaa nappia ja
lataa lehdistötiedote

Yhteystiedot

Kapa Eronen
TOIMITUSJOHTAJA
+358 44 046 8701
kapa.eronen(at)printteam.fi

Päivi Eronen
TALOUSHALLINTO
+358 40 590 1224
paivi.eronen(at)printteam.fi

Pentti Tuominen
TUOTANTO
+358 44 046 8404
tuotanto(at)printteam.fi